Moi!

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan sivuilleni.


Olen kahden vekkulin pojan äiti, kahden pienen maltankoiran omistaja ja toiminut yrittäjänä graafisen alan yrityksessä jo 7 vuoden ajan.


Rakastan valokuvausta ja olen valokuvannut koko aikuisikäni. Omat lapset inspiroivat minua valtavasti ja he usein joutuvatkin mamman kameran eteen kun kokeilen uutta tai saan inspiraation.


Vuonna 2020 päätin ottaa seuraavan askeleen elämässä ja hakea opiskelemaan valokuvaajaksi. Valmistun valokuvaajaksi kesällä 2021 josta tarkoitus jatkaa vielä ammatti valokuvaajaksi työn ohella.


Kuvaan tällä hetkellä perheitä, vastasyntyneitä, lapsia, odottajia ja paljon erilaisia projekteja yrityksille. Graafisen alan taustan vuoksi visuaalisuus ja viimeistely ovat tärkeitä kriteereitä kuvissani.


Kuvissani esiin nousevat sävymaailmat, valoisuus ja tunnelma. Luonnonvalo on kuvissani tärkeässä osassa ja rakastan kuvata ulkona. Teen myös mielelläni kuvuksia asiakkaan kotona. Tulevaisuudessa toiveissa omistaa oma studio, johon tulvii luonnonvaloa ja jossa on tilaa toteuttaa itseään.


Turkulainen henkeen ja vereen joka asustellut jo 15 vuotta Porissa. Jatkossakin vähintään kahden kaupungin kuvaaja <3


seuraa minua instagramissa!